Η Μαρία Σολωμού, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον σύντροφό της Πάνο Μουζουράκη, τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν στη σχέση τους και αναφέρθηκε στην απόφαση του να εγκαταλείψει την Ελλάδα για την Αμερική.

«Είμαι περίεργα ψύχραιμη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν το έχω πολυπιστέψει, δεν έχω προλάβει να καταλάβω κάτι, μιλάμε πέντε φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, αλλά δεν είναι εδώ. Είμαι cool προς το παρόν, μπορεί να φρικάρω κάποια στιγμή στο μέλλον. Είναι καλή περίοδος που έφυγε γιατί θα πάει και θα έρθει για κάτι δουλειές, μια δυο φορές, θα πάω κι εγώ»! Και πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι ακόμα την ανάγκη να πάρω το αεροπλάνο και να πάω. Έχω πολλή δουλειά και είμαι και πολύ καλός επαγγελματίας, δεν μπορώ να σηκωθώ να φύγω. Όταν τελειώσω με το καλό, τότε δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άνθρωπος»!

Η ηθοποιός παραδέχτηκε, επίσης, τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν πρόσφατα.«Η ζωή έχει χιούμορ, όταν προγραμματίζει πράγματα έρχονται χαστούκια, τρικλοποδιές που αλλάζουν τον προγραμματισμό. Το πάθαμε αυτό, περάσαμε δύο μήνες λίγο δύσκολους με διάφορα και βρεθήκαμε δύο φορές στο αεροδρόμιο να χαιρετιόμαστε»!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below