Την Αθήνα και τις ομορφιές της εκθειάζει η Tatiana Blatnik στο τελευταίο της post στον λογαριασμό της στο Instagram. H συγγραφέας, εκδότης και event planner αν και έχει περάσει αρκετά από τα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας στην Ελλάδα, ανήρτησε μια φωτογραφία από το πρώτο της ταξίδι στην χώρα μας με τον τότε φίλο και μετέπειτα σύζυγό της, Νικόλαο.

Η φωτογραφία τους δείχνει αγκαλιασμένους κάτω από την Ακρόπολη, ενώ το caption γράφει: «Μόλις βρήκα αυτή τη φωτογραφία τυχαία. Το πρώτο μας κοινό ταξίδι στην Ελλάδα – το 2003. Ποιος θα το πίστευε ότι θα έκανα αυτή την όμορφη χώρα πατρίδα μου. Τα σαββατοκύριακα τα περνάω στην Αθήνα και απολαμβάνω όλα όσα έχει να προσφέρει.  Από τις παραλίες μέχρι το κέντρο της πόλης στο να χάνομαι στα στενά της, γελώντας με παλιές ιστορίες από τις διακοπές μου ως παιδί εδώ. Λατρεύω την μαγεία αυτής της χώρας και η αγάπη μου για αυτή μεγαλώνει διαρκώς.

Αυτή τη Δευτέρα, σε ενθαρρύνω να δώσεις περισσότερη προσοχή στην πόλη που ζεις και στις ομορφιές της, τις οποίες συχνά έχουμε ως δεδομένες».

Η Tatiana Blatnik παντρεύτηκε τον Νικόλαο το 2010 στις Σπέτσες, με ένα νυφικό Angel Sanchez. Στο πλευρό τους είχαν παρευρεθεί οι γονείς και τα αδέλφια του γαμπρού, η οικογένεια της νύφης, οι αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και της Αννας Μαρίας, ενώ κουμπάροι ήταν τα αδέρφια του γαμπρού, τα αδέρφια της νύφης και ο παιδικός φίλος του γαμρπού, Νάσος Θανόπουλος.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below