Όλη η χώρα αποχαιρετά σήμερα τον σπουδαίο Κώστα Βουτσά. Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, οι αγαπημένες του κόρες, φίλοι, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, πολιτικοί αλλά και απλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν μέσα από τις ταινίες του του λένε αυτή την ώρα το στερνό αντίο στη Μητρόπολη Αθηνών. Από χθες, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, η σορός του ηθοποιού τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, παρουσία της οικογένειας του ηθοποιού και πλήθους κόσμου.

Από το πρωί, σήμερα, η οικογένεια του ηθοποιού βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο. Υποβασταζόμενη από την ανιψιά της, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, ντυμένη στα μαύρα και καταβεβλημένη βρέθηκε από νωρίς στο παρεκκλήσι και παρέλαβε τη σορό του ηθοποιού.

Η Αλίκη Κατσαβού.

Στη συνέχεια στο ναό έφθασε και η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά. Ακολούθησε η κόρη του Σάντρα Βουτσά η οποία φανερά συγκινημένη μίλησε στις κάμερες: «Είναι μια τεράστια απώλεια για μας στην οικογένεια. Είναι συγκινητικό που είναι και για όλη την Ελλάδα, από αυτό που έχουμε δει αυτές τις μέρες και από τα μηνύματα που παίρνουμε. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μας και αυτό για μας είναι μία παρηγοριά».

Η Θεοδώρα Βουτσά.

Η Σάντρα Βουτσά.

Η αδερφή του Νίτσα Βουτσά.

“Μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι την τελευταία πνοή ήταν εκεί. Προσπαθήσαμε όλοι, τα παιδιά του, η Αλίκη. Το μόνο που μπορέσαμε ήταν να του πούμε πως τον αγαπάμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια. Είμαστε διαλυμένοι από την απώλεια, αλλά ο Βουτσάς νίκησε στη ζωή. Μακάρι να έχουμε όλοι το παράδειγμά του και να λέμε ένα από σ’ αγαπώ στους ανθρώπους μας. Θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας, είναι πατέρας όλων. Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια” είπε συγκινημένος ο Άνθιμος Ανανιάδης που έφτασε συνοδευόμενος από την μητέρα του και πρώην σύζυγο του Κώστα Βουτσά. Ο Άνθιμος Ανανιδάδης μεγάλωσε με τον Κώστα Βουτσά που τον είχε σαν πραγματικό του γιο.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η μητέρα του Εύη Καραγιάννη.

Στις 11:00 εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία, ακολούθησαν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά και κατόπιν, με αυτοκινητοπομπή, μεταφέρθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Μέχρι την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης ήταν ανοιχτές για το κοινό.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Η Ελένη Φιλίνη.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Ο Ηλίας Μαροσούλης.

Η Μαρίλια Μητρούση.

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Η Λίνα Μενδώνη.

Ο Παντελής Καναράκης.

Η Μιμή Ντενίση.

Ο Δημήτρης Γιώτης.

Η Νικολέττα Βλαβιανού.

Η Σάσα Σταμάτη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η Άννα Φόνσου.

Η Σοφία και ο Δημήτρης Εφραίμογλου

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Ο Γιώργος Πατούλης.

Η Καίτη Φίνου.

Ο Δημήτρης Πιατάς.

Η Αγγελική Δαλιάνη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου.

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Η Μαρία Σολωμού.

Ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο Χρήστος Χωμενίδης.

Ο Παύλος Ορκόπουλος.

Η Έλενα Τσαβαλιά.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Ο Γιώργος Μεσσάλας.