Η Rihanna είναι γνωστή όχι μόνο για τις ικανότητές της στο τραγούδι και τις συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, αλλά και για τις συλλογές ρούχων και καλλυντικών που έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς. Πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα σειρά ρούχων για το σπίτι, τα οποία εντυπωσιάσαν όχι τόσο για το ιδιαίτερο σχέδιό τους ή την υφή τους, όσο για ένα πολύ βασικό κομμάτι υφάσματος που τους λείπει.

Όχι, δεν μιλάμε για τα μανίκια. Όχι, δεν μιλάμε για τα μπατζάκια. Μιλάμε για ύφασμα που λείπει από ένα άλλο σημείο του κορμιού, τον πωπό. Τις αμφιλεγόμενες πυτζάμες είδαμε πρώτη φορά στο Instagram της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία τις φορούσε και τις διαφήμιζε. Αποτελούν κομμάτι της νέας εορταστικής συλλογής του brand της Savage x Fenty, βγαίνουν σε δύο χρώματα και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες. Κοστίζουν από 20 έως 50 δολλάρια και μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Στον ιστότοπο της εταιρείας περιγράφονται ως μια παραλλαγή της κλασικής πυτζάμας των διακοπών. «Ένας ανοιχτός πωπός για να επιδείξεις ό,τι θέλεις με στιλ Savage», αναφέρεται συγκεκριμένα. Εμείς θα τις χαρακτηρίζαμε… ευάερες. Εσείς;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below