Ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος απασχολεί περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας με τη δουλειά του. Ωστόσο, δεν διστάζει να μιλήσει για τη ζωή του με τον, τεσσάρων ετών, γιο του, Μιχαήλ – Άγγελο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του όταν γεννήθηκε (σ.σ εμφάνισε αιμάτωμα στον εγκέφαλο): «Ήταν πολύ σοβαρό, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει. Δεν μπορούσε ούτε να γίνει επέμβαση, αν του κάναμε θα είχε πολύ μικρές πιθανότητες να ζήσει. Τάιζα τον γιο μου και του έλεγα “άμα μπορείς να το ξεπεράσεις, εδώ είμαστε”. Προσπαθούσα να του δώσω θετικά συναισθήματα. Τελικά έφτιαξε καινούργια φλέβα και έκανε παράκαμψη. Μετά κάναμε φυσιοθεραπείες γιατί η αριστερή του πλευρά δεν κουνιόταν. Τα ξεπεράσαμε όλα», είχε πει, ενώ παραδέχθηκε πως βίωσε ανδρολοχεία.

«Η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο, βλέπω διαφήμιση και κλαίω (…) Πέρασα ανδρολοχεία, είχα πρηστεί, είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ναυτία και πεινούσα. Μικρός έκανα και μπαλέτο και ποδόσφαιρο».

Η φωτογραφία στο Instagram και τα συγκινητικά λόγια για τον γιο του

Συχνές είναι και οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τις περιπέτειές με τον γιο του. Στην πιο πρόσφατη βλέπουμε τον μικρό Μιχαήλ-Άγγελο με τον πατέρα του να φωτογραφίζονται ατενίζοντας τη θάλασσα, κρατώντας τις σανίδες τους.

Οι στίχοι που συνόδευαν την όμορφη φωτογραφία συγκίνησαν τους ακολούθους του ηθοποιού, με πολλούς να σημειώνουν πόσο όμορφη είναι η σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους. Παρακάτω οι στίχοι από το τραγούδι «Πιτσιρικάς» του Οδυσσέα Ιωάννου, που ο ηθοποιός αφιέρωσε στον γιο του:

Θέλω να δω τ’ άσπρο του κόσμου
μέσα απ’ τα μάτια ενός πιτσιρικά
να ημερέψω λίγο φως μου
κι όταν θα γεννηθεί ο γιος μου
θα μου τα μάθει της ζωής τα μαγικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Σημειώνεται πως ο Σταύρος Σβήγκος και η μητέρα του γιου του, φωτογράφος, Ελένη Αϊβαλή, έχουν χωρίσει έπειτα από 4 χρόνια έγγαμου βίου.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below