Η Alexandra Grant έχει την αποκλειστικότητα του Keanu Reeves αλλά στην προκειμένη θα χρειαστεί να τον μοιραστεί, για ένα ραντεβού μέσω Zoom.

Ο ηθοποιός, που είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του ευαισθησίες, αποφάσισε να δημοπρατήσει ένα ραντεβού διάρκειας 15 λεπτών με τον ίδιο μέσω Zoom για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, τα έσοδα θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Camp Rainbow Gold με έδρα το Άινταχο που εστιάζει στην εμψύχωση και ψυχαγωγία των καρκινοπαθών παιδιών μέσω ξεχωριστών εμπειριών.

Η περιγραφή της «δημοπρασίας» είναι άκρως κατατοπιστική και κυρίως ελκυστική: «Bill & Ted. Speed. The Matrix. John Wick. Τον ξέρεις. Τον αγαπάς. Αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο και τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κλήση Zoom μαζί του από το σπίτι! Ετοίμασε τις ερωτήσεις σου και πέρασε 15 λεπτά με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και μουσικό Keanu Reeves».

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε η αναγγελία, η κορυφαία προσφορά ανερχόταν στις 16,400 δολάρια, αλλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι, ο αριθμός ολοένα και ανεβαίνει. Η δημοπρασία λήγει στις 22 Ιουνίου, οπότε τότε θα μάθουμε και ποιος και έναντι πόσων χρωμάτων εν τέλει θα καταφέρει να περάσει αυτά τα 15 λεπτά με τον Keanu…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below