Με ένα μήνυμά της στο Twitter, η παρουσιάστρια και σύζυγος του θρυλικού τραγουδιστή Ozzy Osbourne, Sharon, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τα νέα για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως έγραψε, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Ήθελα να μοιραστώ πως βρέθηκα θετική στην Covid-19. Μετά από μια σύντομη νοσηλεία, αναρρώνω σε μια τοποθεσία μακριά από τον Ozzy».

Μάλιστα, η Sharon Osbourne φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο σύζυγός της, έκανε και ο ίδιος τεστ κορωνοϊού και βρέθηκε αρνητικός, ενώ εξήγησε πως η εκπομπή της, με τίτλο “The Talk”, έχει διακοπεί για ορισμένο χρόνο.

«Σας παρακαλώ όλους, να μείνετε ασφαλείς και υγιείς», έγραψε στο τέλος του μηνύματός της η Sharon Osbourne, θέλοντας να υπενθυμίσει στους θαυμαστές της πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση με τον κορωνοϊό και πως κάθε ένας ξεχωριστά πρέπει να λαμβάνει όλα τα μέτρα προστασίας για να μην κολλήσει τόσο ο ίδιος, όσο και οι γύρω του.

Συνεργάτες της 68χρονης έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση, μέσα από τα social media.

Η Sharon Osbourne βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό πως η συμπαρουσιάστριά της, Carrie Ann Inaba, νοσεί και εκείνη από την Covid-19.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below