Τη νύχτα πριν από τον παραμυθένιο γάμο τους, ο Πρίγκιπας Κάρολος έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στην Πριγκίπισσα Diana.

H Penny Thornton, μία αστρολόγος που συμβουλευόταν η Diana, εξέφρασε την άποψή της για την απίστευτη αποκάλυψη που γίνεται μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ του ITV «Diana Interview: Revenge of a Princess» που μεταδόθηκε χθες στο Ηνωμένο Βασίλειο 25 χρόνια μετά την περιβόητη συνέντευξη της Diana στο BBC.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Ένα από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που μου είπε η Diana είναι ότι τη νύχτα πριν από το γάμο τους ο Κάρολος της είπε ότι δεν την αγαπούσε. Νομίζω ότι ο Κάρολος δεν ήθελε να προχωρήσουν στο γάμο υπό ψεύτικη βάση. Ήθελε να το ξεκαθαρίσει μαζί της και ήταν ολέθριο για εκείνη. Δεν ήθελε να κάνει το γάμο σε εκείνο το σημείο, σκεφτόταν να μην πάει», επεσήμανε η Thornton.

Κατά την προαναφερθείσα συνέντευξη με τον Martin Bashir που έχει επιστρέψει στο προσκήνιο, η Πριγκίπισσα Diana παραδέχθηκε ότι και οι δυο τους είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Παρόλα αυτά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, το BBC ερευνά το ενδεχόμενο η Diana να εξαναγκάστηκε να παραχωρήσει αυτή τη συνέντευξη στον Bashir εξαιτίας πλαστών εγγράφων που της παρουσίασε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below