Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες η Gigi Hadid, η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Zayn Malik. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, εκπλήσσοντας το κοινό με τις πρώτες φωτογραφίες της μικρής.

Η Gigi «είναι πανευτυχής και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δημιούργησε έναν άγγελο. Είναι αληθινά ερωτευμένη με το μωρό της και συγκινείται συχνά όταν κρατάει αγκαλιά την κόρη της» ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον του διάσημου μοντέλο στο E!News. Κι ενώ όλοι περιμένουν πώς και πώς άλλη μια φωτογραφία της μικρής, η Gigi φρόντισε να δημοσιεύσει άλλο ένα κλικ του μωρού της, αποκαλύπτοντας τα δώρα που της έκαναν η Donatella Versace και η Taylor Swift.

Στη φωτογραφία που «ανέβασε» στο story της στο Instagram δεν αποκαλύπτεται το πρόσωπο της μικρής, όμως κανείς μπορεί να δει το Versace κορμάκι το οποίο φοράει, το οποίο της χάρισε η «θεία» Donatella Versace, όπως έγραψε η Gigi, αλλά και τη ροζ κουβερτούλα που την καλύπτει, η οποία είναι δώρο της τραγουδίστριας Taylor Swift, την οποία επίσης αποκαλεί «θεία» το μοντέλο.

So cute!

@gigihadid

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below