Στην πρώτη παγκόσμια περιοδεία του βρίσκεται το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής, μετά την ορκωμοσία του Joe Biden ως 46ου προέδρου των ΗΠΑ τον περασμένο Ιανουάριο.

Η πρώτη κυρία της Αμερικής, Jill Biden, είναι γνωστή για το έργο της ως εκπαιδευτικός, αλλά και για το διακριτικό και κομψό στυλ της, μέσα από το οποίο προσπαθεί να περνά και μηνύματα προς την κοινωνία.

Το ίδιο έκανε και στην πρόσφατη εμφάνισή της στη Βρετανία, όπου βρίσκεται για τη σύνοδο των G7 συνοδεύοντας τον σύζυγό της.

Photo: Hollie Adams/Bloomberg via Getty Images

Για την επίσκεψή της στην Αγγλία και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρα, Borris Johnson, επέλεξε ένα φόρεμα σε πουά μοτίβο, κλειστό λαιμό και ύψος που έφτανε λίγο πάνω από το γόνατο.

Photo by Toby Melville-WPA Pool/Getty Images

Η Jill Biden συνδύασε το Brandon Maxwell φόρεμά της με μαύρες γόβες και ένα μαύρο Zadig & Voltaire blazer (δες εδώ πώς μπορείς να συνδυάζεις τα blazer σου το καλοκαίρι), το οποίο στην πλάτη έγραψε με στρας τη λέξη

Photo by Toby Melville-WPA Pool/Getty Images

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν γιατί επέλεξε αυτό το ρούχο εκείνη απάντησε: «Φέρνουμε αγάπη από την Αμερική. Νομίζω ότι για αυτό πραγματοποιείται η παγκόσμια σύνοδος και εμείς προσπαθούμε να φέρουμε ενότητα στον κόσμο. Ειδικά αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι».

Η σύγκριση με τη Μelania 

Αρκετοί βλέποντας τη συγκεκριμένη εμφάνιση θυμήθηκαν μία αντίστοιχη της προηγούμενης πρώτης κυρίας της Αμερικής, Melania Trump και δεν μπόρεσαν παρά να κάνουν τη σύγκριση.

Σε επίσκεψή της σε camp μεταναστών στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικό το 2018, η Melania είχε επιλέξει ένα jacket σε χακί χρώμα που έγραφε: «Ειλικρινά, δεν με πολυνοιάζει, εσάς;» και είχε προκαλέσει τότε θύελλα αντιδράσεων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below