Λίγο καιρό μετά την τελευταία, κοινή, δημόσια εμφάνιση των αγαπημένων μας Friends, η Jennifer Aniston άνοιξε την καρδιά της και μίλησε ανοιχτά για όσα ένιωσε την ημέρα που γυρίστηκε το reunion επεισόδιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times, παραδέχτηκε πώς η παρέα πήγε ψυχολογικά απροετοίμαστη γι′ αυτό που επρόκειτο να συμβεί, προσθέτοντας ότι υπήρχαν στιγμές κατά τη διάρκεια του reunion που ήταν επώδυνες.

«Η επιστροφή στο στούντιο ήταν κατά μία έννοια γεμάτη νοσταλγία αλλά και μελαγχολική, γιατί πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Όλοι μας έχουμε ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, κάποιοι εύκολους άλλοι πιο δύσκολους».

Για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είπε: «Είχαμε όλοι μία λάμψη στα μάτια, προσδοκούσαμε τι θα μας φέρει το μέλλον και ήμασταν χαρούμενοι γι’ αυτό. Αλλά ο δρόμος ήταν μακρύς. Σκληρές αλήθειες και αλλαγές. Απώλειες, νεογέννητα μωρά, γάμοι, διαζύγια και αποβολές. Για μένα το πιο δύσκολο να διαχειριστώ συναισθηματικά, ήταν πόσο πιο απλά ήταν τα πράγματα τότε. Κατ’ αρχάς δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της πώς ένιωσε όταν άρχισαν να ακούγονται φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον David Schwimmer, ενώ παραδέχτηκε πως πλέον αναζητά σύντροφο εκτός Hollywood.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below