Είναι από τους πρώτους διάσημους που νόσησαν από κορωνοϊό και θέλησαν να ενημερώσουν τον κόσμο για τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία ώστε να τον ευαισθητοποιήσουν.

Όπως μεταδίδει το People, στο πλαίσιο της προώθησης της επερχόμενης ταινίας του, «Greyhound», που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου και συγκεκριμένα στη συνέντευξη τύπου, ο Tom Hanks μίλησε πιο αυστηρά από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει για την ασθένεια που κάποιοι δείχνουν να μην έχουν πάρει στα σοβαρά με αποτέλεσμα να μην περιορίζεται η πανδημία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Πραγματικά υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να φτάσουμε στο αύριο. Να φοράμε μάσκα, να τηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας. Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, που αν κάποιοι δεν μπορούν αυτά τα τρία πράγματα να τα εφαρμόσουν απλά σκέφτομαι “ντροπή σας”. […] Κάντε αυτό που σας αναλογεί. Είναι τα στοιχειώδη. Αν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο, δεν οδηγείτε υπερβολικά γρήγορα, χρησιμοποιείτε το φλας και αποφεύγετε να χτυπάτε πεζούς. Θεέ μου, είναι η κοινή λογική», τόνισε.

Θυμίζουμε ότι μόλις τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο ίδιος και η σύζυγος του βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα ταινίας διαγνώστηκαν και οι δύο θετικοί στον κορωνοϊό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below