Τη γνωρίσαμε μέσα από την πολυβραβευμένη σειρά του Netflix, The Crown, που εξιστορεί τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ και την πορεία της προς το θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας. Η Vanessa Kirby πρωταγωνίστησε στη σειρά στο ρόλο της αδερφής της Βασίλισσας, ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα και έκανε κοινό και κριτικούς να την λατρέψουν χάρη στο ταλέντο της και να μιλούν για ένα νέο αστέρι στον κόσμο του Hollywood, που κέρδισε και το βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της, στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Αυτό που επίσης όλοι ξεχωρίζουν στην ηθοποιό, δεν είναι μόνο η γοητεία των γαλανών ματιών της και η φινέτσα της, αλλά η ευγένεια και το χιούμορ της, ενώ σε συνέντευξη που έδωσε σε ξένο μέσο, απέδειξε πως είναι και μια αρκετά ρομαντική ψυχή, όταν αποκάλυψε τι κράτησε από το set της σειράς The Crown, ως ενθύμιο.

“Έχω κρατήσει αυτό το μικρό δαχτυλίδι, που ήταν το δαχτυλίδι μας με τον Peter Townsend (τον οποίο υποδυόταν ο Ben Miles)”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε αναφερόμενη στον ρόλο της ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα “στην πρώτη σεζόν φορούσε (η πριγκίπισσα Μαργαρίτα)  αυτό το δαχτυλίδι που της έδωσε, με τη μικρή μαύρη πέτρα, είναι πολύ ιδιαίτερο”.

Η Vanessa Kirby ανέφερε όμως και ένα αστείο περιστατικό που συνέβη την περίοδο που γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς. “Νομίζω, ότι μια φορά γύρισα στο σπίτι μου φορώντας ένα από τα κολιέ της (πριγκίπισσας Μαργαρίτας) κατά λάθος! Αλλά ήταν όντως λάθος! Εννοώ, δεν φορούσαμε αληθινά κοσμήματα. Ήταν ψεύτικα, ωστόσο έμοιαζαν αληθινά. Νομίζω πως ήμουν κάζουαλ ντυμένη και έπειτα βγήκα για δείπνο και όταν το κατάλαβα είπα “Τι είναι αυτό;! Ωχ Θεέ μου, είναι της πριγκίπισσας”, είπε γελώντας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below