Τη γνωρίσαμε μέσα από το βιβλίο της «Το νησί», το οποίο έγινε best seller παγκοσμίως και επιτυχημένη σειρά στην ελληνική τηλεόραση. H Victoria Hislop μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αγγλία και την Ελλάδα και αυτή την τηλεοπτική σεζόν την βλέπουμε στο show του Star “Dancing with the stars”.

H ίδια δεν κρύβει πόσο αγαπά την Ελλάδα

«Ηταν το 1976. Ημουν 17 ετών και ήρθα με τη μητέρα και την αδελφή μου. Ηταν μόλις η τρίτη φορά που ταξίδευα εκτός της Μεγάλης Βρετανίας και μου φαινόταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. Περάσαμε μία εβδομάδα στην Αθήνα και κατόπιν άλλη μία στην Πάρο. Αγάπησα την Ελλάδα από την πρώτη στιγμή που προσγειωθήκαμε στο Ελληνικό – το νέο αεροδρόμιο δεν υπήρχε τότε. Πηγαίναμε με το λεωφορείο στο κέντρο των Αθηνών για να επισκεφτούμε τα αξιοθέατα. Και πάντα χανόμασταν, αλλά το λάτρευα», έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala για την πρώτη φορά που ήρθε στην χώρα μας, ενώ για όσα τι συνδέουν τόσο βαθιά με την Ελλάδα δήλωσε στην ίδια συνέντευξη:

«Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι μυστήριο ακόμα και για μένα την ίδια. Και δεν έχω καταφέρει να το ερμηνεύσω με τη λογική. Είναι πραγματικά περίεργο το αίσθημα ότι φτάνω στο σπίτι μου κάθε φορά που βγαίνω από το αεροπλάνο και πατάω το πόδι μου στην Ελλάδα. Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω ούτε η ίδια».

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε πρεμιέρα μουσικού σχήματος στην Νέα Σμύρνη να διασκεδάσει με τις συμπαίκτριές της στο show, Μπέσυ Αργυράκη και Μαρίνα Λαμπροπούλου. Για την έξοδό της προτίμησε ένα total black look το οποίο συνέθεταν ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή με λεπτομέρειες στον λαιμό και τα μανίκια που του έδιναν λάμψη και μακριά, κρεμαστά σκουλαρίκια.

Δείτε την κομψή εμφάνισή της

NDP

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below