«Γρήγορα στο μέλλον, η σχέση τους θα είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν. Είχαν πολλές επαφές κατά τη διάρκεια των διακοπών», ανέφερε σύμβουλος επί των βασιλικών θεμάτων

Την «επανασύνδεση» του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William αποκάλυψε μία ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων. Όπως εξήγησε η ίδια, ο δούκας του Sussex και ο δούκας του Camridge μιλούν «τακτικά» με βίντεοκλήση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Συγκεκριμένα η Katie Nicholl μιλώντας στο «Entertainment Tonight», υποστήριξε ότι οι δύο οικογένειες απολάμβαναν «τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις» κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου παρουσίασαν δώρα η μία στην άλλη. «Γρήγορα στο μέλλον, η σχέση τους θα είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν. Είχαν πολλές επαφές κατά τη διάρκεια των διακοπών».

Ωστόσο η Nicholl επεσήμανε ότι η σχέση μεταξύ των αδελφών δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι το ίδιο στενή όπως ήταν κατά το παρελθόν. Όπως ανέφερε υπήρχε «ένας ωκεανός» μεταξύ των δύο οικογενειών, και πρόσθεσε ότι τα δύο αδέρφια είναι «σε διαφορετικά μονοπάτια». Μάλιστα σημείωσε πως Χάρι και Μέγκαν προσπαθούν να κάνουν άλλο ένα παιδί. Τα σχόλια της Nicholl έρχονται την ώρα που ένας βασιλικός βιογράφος, ισχυρίστηκε ότι «η μακροπρόθεσμη λύση» στο χάσμα μεταξύ των δύο αδερφών είναι να «απολαμβάνουν την ελευθερία της Αμερικής» οι Sussexes, ενώ οι Cambridges να αφιερώσουν τη ζωή τους στο καθήκον.

Μιλώντας στο Elle.com ο βασιλικός βιογράφος Robert Lacey έκανε τη σκέψη ότι φέτος «θα υπάρξει κάποιο είδος συμφιλίωσης» μεταξύ των δύο αδερφών. «Περιμένω ότι υπάρχει η μακροπρόθεσμη λύση: Το καθήκον με τη μορφή του William και της Kate θα αναλάβει την κατάσταση και ο Harry και η Meghan θα απολαμβάνουν την ελευθερία της Αμερικής και, ελπίζω, προφανώς να υπάρξει κάποιο είδος συμφιλίωσης».


Σύμφωνα με την ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων ο Δούκας του Κέιμπριτζ βρήκε «δύναμη» στο καθήκον του, λέγοντας πως «τουλάχιστον είχε αυτό το καθήκον, αυτή την ευθύνη να είναι Βασιλιάς, ο μελλοντικός μονάρχης και έπρεπε να ανταποκριθεί σε αυτό». Ακόμη συμπλήρωσε ότι ο πρίγκιπας Harry πήρε ένα «διαφορετικό μάθημα» καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην αγάπη του για τη Meghan. «Οι γονείς του ήταν κλειδωμένοι σε έναν τακτοποιημένο, χωρίς αγάπη γάμο και δεν πρόκειται να κάνει αυτό το λάθος», υποστήριξε ακόμη.

Τι προκάλεσε το χάσμα μεταξύ των δύο αδερφών
Λέγεται πως το χάσμα ανάμεσα στα δύο αδέρφια προκλήθηκε όταν ο Harry γνώρισε τη Meghan. Τότε ο William τον συμβούλεψε να μη βιαστεί στη σχέση τους. Οι σχέσεις τους ήταν τόσο κακές που σύμφωνα με πληροφορίες δεν μίλησαν για εβδομάδες μετά το γάμο του Harry. Το 2019 μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Ο Harry & Meghan: Ένα Αφρικανικό Ταξίδι», ο δούκας του Σάσσεξ παραδέχθηκε ότι εκείνος και ο αδερφός του βρίσκονται σε «διαφορετικά μονοπάτια». «Αναπόφευκτα συμβαίνουν κάποια πράγματα. Αλλά είμαστε αδέλφια, θα είμαστε πάντα αδέλφια», είπε.

Στο μεταξύ υπάρχουν ελπίδες ότι τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana στο παλάτι του Κέσινγκτον, το ερχόμενο καλοκαίρι, «θα βοηθήσει να θεραπεύσει τις παλιές πληγές». Το άγαλμα δημιουργήθηκε με αφορμή την 24η επέτειο του θανάτου της καθώς και για να αναγνωρίσει τον θετικό της αντίκτυπο στο Ηνωμένο Βασίλειο και ολόκληρο τον κόσμο. Πάντως τα σχόλια του Robert Lacey έρχοντας σε συνέχεια των ισχυρισμών μίας βασιλικής βιογράφου η οποία υποστήριξε ότι ο Harry είναι στην Καλιφόρνια «σκιά» του εαυτού του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan ζουν στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια μαζί με τον γιο τους Archie σε ένα αρχόντικό 14 εκατομμυρίων δολαρίων. Από την πλευρά τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Kate Middleton έχουν αφοσιωθεί στον αγώνα κατά του Covid 19 ενώ πέρασαν μεγάλο μέρος της καραντίνας στο σπίτι τους μαζί με τα τρία τους παιδιά, τους πρίγκιπες George, Louis και την πριγκίπισσα Charlotte.

Πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below