Άλλη μια χρονιά «παραμονής» για τους δούκες του Κέιμπριτζ και τα βασιλικά μωρά. Μετά από ένα καλοκαίρι του 2020 στο νησί Τρέσκο, τώρα φαίνεται ότι ο William, η Κate, ο George, η Charlotte και ο Louis για το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Κορνουάλη για μια διαμονή στα Νησιά Σίλι.

Getty Images

Η επιλογή του αποκλειστικά «βρετανικού» τουριστικου προορισμού δεν προκαλεί έκπληξη: ο κορωνοϊός και οι κανονισμοί περιορισμού της πανδημίας εντός των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου, αν και άρθηκαν, εξακολουθούν να συνιστούν μεγάλη δόση προσοχής. Μια σύνεση που υπάρχει στο DNA της βασιλικής οικογένειας η οποία πάντα πρότεινε υπομονή πριν οποιαδήποτε απόφαση, δίνοντας συχνά και πρόθυμα το καλό παράδειγμα πρώτη.

H πριγκίπισσα Diana με τον πρίγκιπα William στις διακοπές τους στα νησιά Σίλι /Getty Images

Φυσικά, με τα χρόνια η οικογένεια έχει κάνει αρκετές διακοπές στο εξωτερικό, φαίνεται όμως ότι με τα νησιά Σίλι υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός αφού αυτό ήταν το σκηνικό των διακοπών του William το 1989, παρέα με τη μητέρα του Diana, τον πατέρα του Κάρoλο και τον μικρό αδερφό του Ηarry που τότε ήταν 5 ετών.

Και ποιος ξέρει; Οπως η βασίλισσα έχει το καλοκαιρινό της καταφύγιο στο Μπαλμόραλ, ο μελλοντικός βασιλιάς William (και ο George) ίσως επιλέξουν τα νησιά Σίλι ως τον αγαπημένο καλοκαιρινό τους προορισμό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below