Από την ιστορία της Σοφίας Μπεκατώρου (η οποία εξομολογήθηκε τον βιασμό από παράγοντα της ιστιοπλοίας πρώτη φορά στο Marie Claire) πήρε θάρρος η Ζέτα Δούκα και κατάφερε να μιλήσει για τα όσα είχε ζήσει σε συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ήταν 26 Ιανουαρίου του 2021 όταν η αποκάλυψή της στην πρωινή εκπομπή του Mega προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο. Η εικόνα της ηθοποιού να παραδέχεται με τρεμάμενη φωνή μπροστά στην κάμερα όσα είχε ζήσει θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό πολλών, ενώ η ίδια πριν προχωρήσει στην εξόμολόγησή της θα πει: «Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά αυτήν τη στιγμή» και θα ζητήσει και από άλλους συναδέλφους της να μιλήσουν ανοιχτά για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο τους.

Δείτε παρακάτω τα όσα είχε πει:

Σήμερα, έναν χρόνο μετά η ηθοποιός και μητέρα ενός κοριτσιού, με post της στο Instagram αποκάλυψε πως ο φόβος την είχε κυριεύσει και πως όταν τελείωσε η συνέντευξη ένιωθε μουδιασμένη.

Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγραψε:

«Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε. μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος.

Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα. Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια.

Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο το πέρασμά της».

@zetadouka

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below