Μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι ακόμα υψηλές, όμως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από αυτή για να αρχίσετε να προετοιμάζετε την γκαρνταρόμπα σας σε για τους πιο κρύους μήνες.

Η έναρξη μιας νέας σεζόν είναι συχνά συνώνυμη με την ανανέωση και αυτή μπορεί να έρθει τόσο απλά όσο με μια στυλιστική αλλαγή – μια νέα ιδέα για το πώς θα θέλατε να ντύνεστε για το φετινό φθινόπωρο/χειμώνα. Ίσως σκέφτεστε ξανά πώς να προσεγγίσετε το στυλ σας, να καθαρίζετε τη ντουλάπα σας από παλιότερα αντικείμενα που δεν έχετε φορέσει ή να θέλετε να ενημερώσετε και να αναβαθμίσετε τα βασικά στυλ της γκαρνταρόμπας σας.

Για να βοηθήσoυμε φτιάξαμε μια πλούσια λίστα με τα αγαπημένα μας, πιο ευέλικτα κομμάτια που θεωρούμε ότι είναι θεμελιώδη για κάθε ντουλάπα, χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες: τις νέες ντένιμ σιλουέτες για να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας, ρούχα και αξεσουάρ κατάλληλα για το γραφείο καθώς και μερικά νέα athleisure στυλ, ιδανικά για την προπόνηση αλλά και για χαλαρές εμφανίσεις το Σαββατοκύριακο.

Κομψά, αλλά ποτέ βαρετά, αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας στα οποία θέλουμε να στρεφόμαστε σε σεζόν με τη σεζόν, για κάθε καθημερινή μας δραστηριότητα.

 

Τα denim της σεζόν

Τα denim ρούχα ανήκουν στην κατηγορία των κομματιών που μένουν στη γκαρνταρόμπα για χρόνια, ανεξαρτήτως τάσεων. Είναι ο πιο πιστός μας σύμμαχος για τα εύκολα σύνολα της καθημερινότητας, ενώ μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στη βραδινή ζώνη. Κοινώς, φοριούνται με τα πάντα και παντού. Αυτή σεζόν στοιχηματίζουμε τόσο σε φαρδιές όσο και σε slim-fit σιλουέτες στα παντελόνια, ενώ από τη λίστα αγορών της σεζόν δεν λείπει το απαραίτητο τζιν τζάκετ και το denim shirt dress.

Denim τζάκετ Benetton, Designer Outlet Athens

 

Loose fit denim παντελόνι Lee, Designer Outlet Athens

 

Denim shirt dress Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens
Denim φούστα Calvin Klein, Designer Outlet Athens
Skinny τζιν παντελόνι BOSS, Designer Outlet Athens

 

Επιστροφή στο γραφείο

Περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο χώρο εργασίας μας, οπότε είναι σημαντικό να έχουμε μια ντουλάπα εξοπλισμένη με σύνολα τόσο κομψά όσο και επαγγελματικά. Το μυστικό είναι να έχουμε μια σειρά από αξιόπιστα κομμάτια που να αποτελούν μια σωστή βάση για τη ντουλάπα μας. Ρούχα που μπορούν να φορεθούν εύκολα και να μας εξασφαλίσουν μια σωστή εμφάνιση στο γραφείο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σακάκι BOSS, Designer Outlet Athens
Πλισέ φούστα Boss, Designer Outlet Athens
Δερμάτινη τσάντα DKNY, Kalogirou, Designer Outlet Athens
Πουκάμισο Pinko, Designer Outlet Athens
Φόρεμα Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens
Δερμάτινο loafer Tsakiris Mallas, Designer Outlet Athens

 

Παντελόνι Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens
Καμπαρντίνα Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens

 

Aναβαθμισμένο athleisure

Το athleisure στυλ αποτελεί την κατεξοχήν επιλογή για τις off-duty εμφανίσεις μας. Πλέον η επιλογή άνετων ρούχων δεν περιορίζεται μόνο στις επισκέψεις στο γυμναστήριο ή τις βόλτες του Σαββατοκύριακου, αλλά γίνεται βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Για αυτό ποντάρουμε σε «έξυπνα» στυλ που συνδυάζονται εύκολα και με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα μας.

Αθλητικό μπούστο Boss, Designer Outlet Athens
Παντελόνι φόρμας Βοss, Designer Outlet Athens
Αθλητικό παπούτσι Puma, Designer Outlet Athens
Φλις τοπ Puma, Designer Outlet Athens
Koλάν Puma, Designer Outlet Athens

 

Για περισσότερες ιδέες για κομψά φθινοπωρινά outfit και όχι μόνο, επισκεφθείτε το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα designer brands, έως και -70% πιο φθηνά!

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below