Το 2018 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την attrattivo! Το κορυφαίο ελληνικό brand στον τομέα της γυναικείας μόδας κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο και το γιορτάζει, μαζί με το κοινό, όλο το έτος!

Το 2018 είναι για το brand και για όλα τα κορίτσια μια μεγάλη γιορτή! Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Στο πλαίσιο των γενεθλίων η attrattivo ανακοινώνει την κυκλοφορία μίας capsulecollection με την Τάμτα, attrattivo x TAMTAmake achange”. To απόλυτο fashionicon στην Ελλάδα, η Τάμτα, σχεδίασε για πρώτη φορά τη δική της σειρά ρούχων αποκλειστικά για την attrattivo. Η συλλογή έχει έντονα στοιχεία από τα 80’sκαι τα 90’sτα οποία συνδυάζονται με το μοναδικό προσωπικό στυλ της Τάμτα.

Η σειρά ρούχων έχει τίτλο make a change, το motto που αγαπά να κάνει πράξη η Τάμτα και μας υπόσχεται ότι θα βοηθήσει κάθε κορίτσι να απογειώσει και να αναδείξει το προσωπικό του στυλ. Η σειρά ρούχων attrattivo x TAMTA created to make a change, από 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο eshop της attrattivo, attrattivo.gr και από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα attrattivo σε Ελλάδα και Κύπρο.

 H καμπάνια μας μεταφέρει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο γκαράζ που μέσα από το φακό του StratisKas αποκτά pop αισθητική. Το styling επιμελήθηκε ο Μιχάλης Πάντος ενώ creativedirector της καμπάνιας είναι η Βάσω Παπαγιαννακοπούλου. Tα vibes της φωτογράφισης αποτυπώνονται σε ένα ατμοσφαιρικό backstage videoπου επιμελήθηκε η ομάδα των WhateverProductions.