Οι νέες συλλογές Marella SS23 αποτελούν μια στιλιστική πρόταση που κινείται εντός και εκτός των τάσεων αλλά πάντα δίπλα σε γυναίκες που γνωρίζουν τι τις αντιπροσωπεύει και τις κάνει να νιώθουν άνετα.

Η Marella πίστευε πάντα στις γυναίκες, στη δύναμη και την ελευθερία τους, όπως ακριβώς αναφέρει το μήνυμα της μάρκας #inwomenwetrust. Η κομψότητα δεν επιβάλλεται, δημιουργείται φυσικά και ο τρόπος που προσεγγίζει τη μόδα είναι ποιητικός και χαρούμενος. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική αλλά ποτέ η ίδια -πάντα διαφορετική ανάλογα με την περίσταση και την ώρα της ημέρας.

Το iconic project Marella ART. 365, η επιτομή του σύγχρονου glamour, είναι minimal και αβίαστα κομψό, σχεδιασμένο για μια γυναίκα που δεν χρειάζεται υπερβολές για να ξεχωρίσει. Οι σιλουέτες είναι εκλεπτυσμένες και τα υφάσματα ιδανικά για κάθε εποχή του χρόνου. Η απόλυτη γοητεία του μαύρου και του λευκού σε συνδυασμό με τα opart μοτίβα δημιουργούν τα πιο απλά, σύγχρονα και ταυτόχρονα εντυπωσιακά σύνολα της νέα σεζόν.

H ambassador της Marella ART. 365 SS23 και fashion & lifestyle blogger Yan Yan Chan (@_YANYANCHAN) εκφράζει απόλυτα την κομψή και ταυτόχρονα μοντέρνα και ενίοτε ανατρεπτική διάθεση της νέας συλλογής.

Οι συλλογές Marella διατίθενται από την DiL Fashion Group στην DiL boutique Τσιμισκή 60, Θεσσαλονίκη T. 2310 220800 και στα πολυκαταστήματα Attica σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

www.dilfashiongroup.com
@dilfashiongroup

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below