Οι στυλιστικές επιλογές της Kate Middleton και της Meghan Markle συχνά μας κάνουν θέλουμε να τις αποκτήσουμε, αλλά τώρα θέλουμε και τα αξεσουάρ της βασίλισσας.

Για δεκαετίες, η Αυτού Μεγαλειότητα φωτογραφήθηκε με τσάντες σχεδιασμένες από την πολυτελή μάρκα αξεσουάρ Launer London, χάρη στα δομημένα shapes και τα κοντά χερούλια τους.

Getty Images

Λίγο πριν από τα 94α γενέθλιά της λοιπόν, τα οποία είναι στις 21 Απριλίου, αύριο δηλαδή, το brand κυκλοφόρησε τρία από τα κλασικά σχέδιά του σε μια πλούσια ποικιλία μπλε αποχρώσεων. Οι τσάντες έρχονται στα Judi, Lucia και Encore σχέδιά της, τα οποία κυμαίνονται από 1.040 έως 1.550 λίρες.

Κάθε ένα από τα σχέδια της ειδικής έκδοσης είναι σφραγισμένα με τη φράση «royal edition» και το βασιλικό οικόσημο σε μια δερμάτινη ταμπέλα στο εσωτερικό.

Το 1968, η βασίλισσα απένειμε στο εμπορικό σήμα τον τίτλο “The Royal Warrant”, το οποίο είναι ένα σημάδι εξαιρετικής ποιότητας ενώ το 1992, η ίδια επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Launer προς τιμήν των γενεθλίων του brand και για να δείξει την υποστήριξη και την αγάπης της για τα σχέδια της εταιρείας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below