Τα προηγούμενα χρόνια, το ογκώδες layering δεν ανήκε στις έξυπνες ενδυματολογικές επιλογές, σύντομα όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει. Για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2018 μάλιστα έχει πάρει μια απροσδόκητα μοντέρνα στροφή.

Οι influencers στο Instagram φορούν πλέον τα πλεκτά τους διπλά, αλλά δεν μιλάμε για ένα πουλόβερ και μια ζακέτα ή κασκόλ. Το σετ της μόδας τυλίγει τώρα ένα δεύτερο  πουλόβερ γύρω από το λαιμό για επιπλέον ζεστασιά και στυλ. Ενα δεύτερο, και ακριβώς ίδιο με το πρώτο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLE AND THE BEACH (@styleandthebeach) on

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουμε δει αρκετά πουλόβερ δεμένα γύρω από τους ώμους ή διαγώνια στο στήθος στη σκηνή του street style αλλά το τελευταίο look, που απαιτεί δύο πουλόβερ ραμμένα μαζί, σίγουρα δίνει στα πράγματα μια νέα διάσταση.

Celine Pre-Fall 2018

Η τάση δεν έχει εγκριθεί στην πασαρέλα, αλλά έκανε μια μεμονωμένη εμφάνιση στη συλλογή της Phoebe Philo για τη Celine πριν από το φθινόπωρο του 2018.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Santo Domingo (@thelsd) on

 

Το ανοιχτό γκρίζο κομμάτι έκανε πολλές εμφανίσεις στους δρόμους του Λονδίνου και του Παρισιού κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα μόδας 2019 το Σεπτέμβριο πολλοί όμως το αγνόησαν ως ένα άλλο περίεργο στυλ της εβδομάδα μόδας. Ολα αυτά μέχρι που πήρε τη σφραγίδα έγκρισης του Instagram. Τις τελευταίες εβδομάδες αρκετοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές στο Instagram δημιούργησαν τη δική τους εκδοχή στην τάση- και γρήγορα άρχισε να γίνεται δημοφιλής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

Το υβριδικό κομμάτι διαφέρει αρκετά συνηθισμένα πλεκτά στυλ. Και είτε επενδύσετε σε ένα διπλό πουλόβερ ή απλά αγοράσετε δύο για να δημιουργήσετε το δικό σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θα παραμείνετε ζεστές αυτή τη σεζόν.