Η Cara Delevingne ξέρει πώς να κάνει μια δήλωση. Το μοντέλο περπάτησε στο χρυσό χαλί του Met Gala 2021 φορώντας ένα λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο με την φράση «Peg the Patriarchy», το οποίο σχεδιάστηκε από τη Maria Grazia Chiuri του οίκου Dior.

«Αν κάποιος δεν ξέρει τι σημαίνει αυτό, θα πρέπει να το ψάξει», δήλωσε η Cara Delevingne στην Keke Palmer. «Έχει να κάνει με την ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα των φύλων», πρόσθεσε.

Getty Images

Η Chiuri είναι γνωστή για την αναφορά των δικαιωμάτων των γυναικών στη δουλειά της, συμπεριλαμβανομένoυ ακόμη και ενός T-shirt εμπνευσμένου από την Chimamanda Ngozi Adichie με τη φράση  “We Should All Be Feminists” που λάνσαρε στην πρώτη συλλογή της για τον γαλλικό οίκο μόδας το 2017.

Getty Images

Η Delevingne ωστόσο δεν ήταν η μόνη που έστειλε μήνυμα στην χθεσινή εκδήλωση με θέμα «In America: A Lexicon of Fashion». Η βουλευτής της Κογκρέσου Alexandria Ocasio-Cortez φορούσε ένα λευκό φόρεμα του οίκου Brother Vellies με το «Tax the Rich» γραμμένο με κόκκινα γράμματα στο πίσω μέρος του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below