Η Chanel αποκάλυψε το πρώτο της podcast που εστιάζει στον πολιτισμό και είναι έτοιμο για την ψυχαγωγία μας. Η σειρά συνδυάζει καινοτομίες από τον κινηματογράφο, τη μόδα, την τέχνη, την αρχιτεκτονική, το χορό και τη μουσική για να συζητήσει τις προκλήσεις των τελευταίων 12 μηνών και τι σημαίνει για το μέλλον των τεχνών.

Οι πρωταγωνιστές περιλαμβάνουν τους Keira Knightley, Pharrell, Tilda Swinton τη σκηνοθέτιδα Lulu Wang, καθώς και την καλλιτέχνιδα Es Devlin, τον Edward Enninful, τον επιμελητή Andrew Bolton και χορευτές και καλλιτεχνικούς σκηνοθέτες Akram Khan και Tamara Rojo. Μερικοί είναι παλιοί φίλοι, άλλοι «συναντιούνται» για πρώτη φορά για τη σειρά, με τίτλο Chanel Connects.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Κάθε επεισόδιο, ηχογραφημένο από σπίτια και στούντιο, διερευνά τον τρόπο με τον οποίο η πανδημία έχει αλλάξει τον πολιτισμό και τις αντιλήψεις μας για αυτόν, καθώς οι γκαλερί, τα μουσεία και οι σκηνές προετοιμάζονται να ανοίξουν ξανά σε έναν ριζικά μεταμορφωμένο κόσμο. Η παγκόσμια επικεφαλής των τεχνών και του πολιτισμού της Chanel, Yana Peel, δήλωσε ότι το podcast θα αναδείξει ένα θετικό μέλλον.

«Ενώ οι γκαλερί, οι σκηνές και τα στούντιο ήταν κλειστά, οι καλλιτέχνες δεν σταμάτησαν να δημιουργούν και να φαντάζονται νέους τρόπους για να προχωρήσουν», είπε. «Το Chanel Connects βλέπει ότι οι δημιουργικοί άνθρωποι εμβαθύνουν στη φαντασία τους για να μοιραστούν ιδέες σε κλάδους, έργα και ιδρύματα. Εκτός από τη συναρπαστική ματιά στα μυαλά των πιο καινοτόμων ανθρώπων, είναι μια  υπενθύμιση να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τις τέχνες, να υπερασπίζεστε τα νέα πράγματα και να γιορτάζετε το έργο που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις ζωές και την ευρύτερη κοινωνία.

Το Chanel Connects θα βρίσκεται δίπλα στο podcast 3,55 του οίκου, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017.

Διατίθεται τώρα μέσω των Spotify, Apple και Chanel.com.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below