Την περασμένη Πέμπτη, η Jill Biden φωτογραφήθηκε βγαίνοντας από ένα αεροπλάνο στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας του Μέριλαντ, μετά από μια επίσκεψη στην Καλιφόρνια. Για το ταξίδι, φορούσε ένα σακάκι, μια δερμάτινη φούστα, μαύρες ankle boots κι ένα μαύρο καλσόν με διάφανα σχέδια. Το look είχε κυκλοφορήσει παντού μέχρι την Κυριακή, όταν οι συζητήσεις στο Twitter στράφηκαν στην επιλογή της Πρώτης Κυρίας σε καλσόν.

Ορισμένοι χρήστες του το χαρακτήρισαν «trashy» και ότι μια τέτοια στυλιστική επιλογή δεν αρμόζει σε μια Πρώτη Κυρία. Αρκετοί έσπευσαν να επισημάνουν ότι θύμιζε στολή για το Χάλογουιν ενώ άλλοι έγραψαν ότι τους θυμίζει τη Μαντόνα και τις εμφανίσεις της στα ’80s.

Αντιθέτως, άλλοι χρήστες θεώρησαν ότι το ντύσιμό της δείχνει ότι αποτελει πρότυπο ανεξαρτησίας και ότι αποτελεί έμπνευση για όλες τις ηλικίες. Και αυτό γιατί ξεφεύγει από τα αυστηρά στυλιστικά πρότυπα και τις επιταγές της μόδας για μία γυναίκα της θέσης και της ηλικίας της.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «New York Post» ανέβασε άρθρο στο διαδίκτυο με τον τίτλο: «Απο πού μπορείτε να αγοράσετε το εντυπωσιακό καλσόν της Jill Biden».

Είθισται οι Πρώτες Κυρίες να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και οι στυλιστικές τους επιλογές να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Jill Biden έκανε την έκπληξη.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το διχτυωτό καλσόν ήρθε επίσημα ξανά στο προσκήνιο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below