Η Κate Middleton λατρεύει να επαναλαμβάνει μια εμφάνιση — και για μια πριγκίπισσα, αυτό είναι κάτι σπάνιο που απολαμβάνουμε να βλέπουμε. Αυτή τη φορά, η Kate φόρεσε ένα παλτό που είχε για περισσότερο από μια δεκαετία, αποδεικνύοντας ότι μερικές φορές, οι πριγκίπισσες είναι πραγματικά σαν εμάς. Η Middleton συνεργάστηκε με τον βρετανικό ραδιοφωνικό παρουσιαστή Roman Kemp στο πλαίσιο της καμπάνιας Shaping Us. Μαζί, εμφανίστηκαν σε ένα βίντεο για να προωθήσουν τη νέα πρωτοβουλία, την οποία η Kate προωθεί την τελευταία εβδομάδα.

@princeandprincessofwales

Στο κλιπ, η Kate φορά ένα παλτό από την L.K. Bennett, ένα κομμάτι που οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας θυμούνται από το 2011. Φόρεσε επίσης το παλτό σε διακοπές στην Ελβετία το 2013 και το 2012 όταν έβγαζε βόλτα τον σκύλο του πρίγκιπα William, Lupo.

Για το νέο βίντεο, συνδύασε το παλτό με ένα άλλο αγαπημένο ρούχο της, ένα πουλόβερ Holland Cooper με ζιβάγκο, το οποίο έχει επίσης φορέσει ξανά στο παρελθόν. Το εντυπωσιακό πλεκτό έκανε την εμφάνισή του τον Δεκέμβριο του 2022, όταν η Κate το φόρεσε για να στολίσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το βίντεο δείχνει την Κate και τον Kemp να έχουν μια ειλικρινή συζήτηση για τη σημασία της ψυχικής υγείας ενώ περπατούσαν στην ύπαιθρο κοντά στο Χέρτφορντσάιρ της Αγγλίας. Το Shaping Up στοχεύει να επιστήσει την προσοχή στα πρώτα παιδικά χρόνια (μέχρι την ηλικία των 5 ετών, σύμφωνα με την Independent), η οποία περιλαμβάνει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία.

«Η καμπάνια έχει βασικά στόχο να ρίξει φως στην κρίσιμη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας και πώς αυτή διαμορφώνει τους ενήλικες που γινόμαστε», είπε η Kate σε μια ομιλία της. «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θέτουμε τα θεμέλια και τα δομικά στοιχεία για τη ζωή. Και είναι όταν μαθαίνουμε να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας, να κατανοούμε τους άλλους και να κατανοούμε τον κόσμο στον οποίο ζούμε».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below