Με αφορμή τον νέο λογαριασμό της στο Instagram για το The Royal Foundation Centre for Early Childhood και τη διεύρυνση των δράσεων του οργανισμού, η Kate Middleton, μοιράστηκε στα social media μία φωτογραφία από τη βρεφική της ηλικία.

«Τα πρόσωπα είναι το καλύτερο παιχνίδι ενός μωρού. Την Τρίτη ξεκινήσαμε το #ShapingUs για να ευαισθητοποιήσουμε τον ζωτικό ρόλο που παίζουν τα πρώτα μας χρόνια στη διαμόρφωση της υπόλοιπης ζωής μας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα θέλαμε όλοι να περάσετε χρόνο με τους φίλους, τις οικογένειες, τους συναδέλφους και τις κοινότητές σας μιλώντας για τα πρώτα παιδικά σας χρόνια και πώς έχουν διαμορφώσει τη ζωή σας», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας, που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Κάτω από την φωτογραφία της οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο της μοιάζει ο μικρός της γιος, Louis. «Ο πρίγκιπας Louis είναι ο δίδυμός σου», έγραψε χαρακτηριστικά ένας ακόλουθος, ενώ άλλος σχολίασε «με την πρώτη ματιά νόμισα ότι αυτή ήταν φωτογραφία του Louis».  «Πόσο μοιάζει ο Louis με τη μαμά του στην ίδια ηλικία» ή «Αυτή η φωτογραφία είναι εντελώς Louis», έγραφαν οι ακόλουθοι κάτω από τη φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Party Pieces (@partypieces)

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε οικογενειακές φωτογραφίες των Middleton. Η Kate Middleton είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με τη μητέρα της με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας το 2020 ενώ και η ίδια η Carole είχε ανεβάσει στο Instagram το 2022 μια παλιά φωτογραφία που τη δείχνει περιτριγυρισμένη από τα παιδιά της.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @princeandprincessofwales.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below