Την παρουσία της στα social media διευρύνει η Kate Middleton, η οποία άνοιξε πριν από λίγες ημέρες μία νέα σελίδα στο Instagram με όνομα: The Royal Foundation Centre for Early Childhood/ @earlychildhood.

Ο λογαριασμός αποτελεί την ψηφιακή παρουσία του οργανισμού The Royal Foundation Centre for Early Childhood, τον οποίο ίδρυσε η ίδια μαζί με τον πρίγκιπα William το 2021. Στόχος του είναι να τονίσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία που έχουν τα πρώτα πέντε χρόνια στη ζωή ενός παιδιού και να προωθήσει τα αποτελέσματα για μια καλύτερη και φωτεινότερη κοινωνία.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο, το οποίο προβάλλεται στη σελίδα στο Instagram, στο οποίο μίλησε για το πόσο επιδραστικά είναι τα χρόνια αυτά στη ζωή ενός παιδιού.

«Η πρώιμη παιδική μας ηλικία, ο χρόνος από την εγκυμοσύνη έως την ηλικία των πέντε ετών, διαμορφώνει θεμελιωδώς την υπόλοιπη ζωή μας. Αλλά ως κοινωνία, επί του παρόντος ξοδεύουμε πολύ περισσότερο από τον χρόνο και την ενέργειά μας στη μετέπειτα ζωή. Σήμερα, το Royal Foundation Centre for Early Childhood ξεκινά μια νέα εκστρατεία, με τίτλο Shaping Us, για να μας ευαισθητοποιήσει για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στη ζωή μας το να χτίζουμε έναν υποστηρικτικό και τρυφερό κόσμο γύρω από τα παιδιά και τους κηδεμόνες τους. Εστιάζοντας σε αυτά τα πρώιμα χρόνια μπορούμε να κάνουμε τεράστια διαφορά στη σωματική και ψυχική υγεία και ευτυχία των επόμενων γενεών».

Στη σελίδα στο Instagram, μέχρι στιγμής, μπορεί κανείς να δει στιγμιότυπα από την εκδήλωση παρουσίασης της καμπάνιας, όπου η Kate Middleton συνομίλησε με το κοινό.

Η selfie με τον αγχωμένο θαυμαστή

Την περασμένη Τρίτη, οπότε και έγινε η παρουσίαση στο Leeds, στα βόρεια του Λονδίνου, η πριγκίπισσα ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, ενώ περπάτησε στην τοπική αγορά, ξαφνιάζοντας το κοινό. Η περιοχή του Leeds αποτελεί για την Kate αγαπημένο μέρος, καθώς είναι η γενέτειρα του πατέρα της, Micheal Middleton. Καθώς προχωρούσε ένας άντρας της ζήτησε να βγάλουν μαζί μία φωτογραφία. Εκείνη τον πλησίασε, τη στιγμή που ο ίδιος προσπαθούσε να αλλάξει τη φορά της κάμερας του κινητού του τηλεφώνου και της είπε: «Με συγχωρείτε. Είμαι πολύ αγχωμένος». Εκείνη, δίχως να το σκεφτεί απάντησε: «Σε παρακαλώ, μην ανησυχείς. Όλοι αγχωνόμαστε».

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @earlychildhood.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below