Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι μια γρήγορη ματιά στις τελευταίες επιλογές μόδας της Kendall Jenner για να καταλάβει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να γίνεται αποκαλυπτική. Από το μικροσκοπικό λουλουδάτο μπικίνι που φόρεσε κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον Devin Booker, μέχρι και το ακόμα πιο μικροσκοπικό μαγιό στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο  Instagram, η Kendall αγαπάει το σώμα της και το αποδεικνύει συνεχώς με ή χωρίς την προσθήκη ρούχων. Και αυτή η αυτοπεποίθηση ήταν αναμφίβολα χρήσιμη κατά τη φωτογράφισή της για τη νέα καμπάνια του Jacquemus.

Στην εικόνα, η Kendall δεν φοράει κάτι περισσότερο από μια τσάντα στον ώμο, ένα ζευγάρι οversized κρίκους, κάλτσες κι ένα ζευγάρι mules, ενώ κρέμεται από ένα σχοινί κρατώντας ένα πράσινο μπαλάκι του τένις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Το στιγμιότυπο, που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Drew Vickers (@drewvickers), δημοσιεύτηκε στο Instagram του Jacquemus ως preview της νέας συλλογής La Montagne .

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Kendall δείχνει εκπληκτική στην εικόνα και αν το ζητούμενο ήταν να αναδείξει τα αξεσουάρ, όλο αυτό μάλλον λειτούργησε. Δεδομένου ότι αυτό είναι μόνο μια μικρή γεύση όμως, ανυπομονούμε να δούμε τα υπόλοιπα.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below