Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού βρίσκεται σε εξέλιξη και το show του οίκου Valentino εντυπωσίασε με τις haute couture δημιουργίες του Pierpaolo Piccioli.

O σχεδιαστής στο βιογραφικό του αναφέρει ότι: ‘I have always loved cinema and during my adolescence I dreamed of becoming a movie director. When I discovered fashion and its narrative power, I decided to become a designer. It was for me a natural evolution of a dream’  δηλαδή «Πάντα αγαπούσα τον κινηματογράφο και στην εφηβεία μου ονειρευόμουν να γίνω σκηνοθέτης. Όταν ανακάλυψα τη μόδα και την αφηγηματική της δύναμη, αποφάσισα να γίνω σχεδιαστής. Ήταν για μένα μια φυσική εξέλιξη ενός ονείρου.”

Η αλήθεια είναι ότι η φυσική εξέλιξη του δικού του ονείρου έδωσε και στο κοινό να ονειρεύεται ,αφού οι δημιουργίες του είναι βγαλμένες από την πιο δημιουργική φαντασία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Celine Dion έκλαψε παρακολουθώντας την επίδειξη SS19 ενώ κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι όλοι δάκρυσαν στη θέα των ρούχων του.

Η Naomi Campell στα 49 της χρόνια και δίχως να έχει σταματήσει καθόλου να δουλεύει με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας περπάτησε στο catwalk του Valentino κλείνοντας το show και φορώντας ένα μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα με αποκαλυπτική διαφάνεια από τη μέση και πάνω κλέβοντας για ακόμη μια φορά την παράσταση.