Η Sarah Jessica Parker εντοπίστηκε λίγες μέρες πριν με μια σακούλα SJP στο χέρι, έξω από το κατάστημα παπουτσιών της στο Μανχάταν. Και αν έπρεπε να μαντέψουμε ποια παπούτσια ήταν μέσα στη σακούλα, θα λέγαμε ένα ζευγάρι babydoll shoes όπως αυτά που φορούσε εκένη τη στιγμή.

Η Sarah Jessica Parker στηρίζει την τάση των babydoll παπουτσιών από το περασμένο καλοκαίρι και τώρα που ο καιρός φτιάχνει τα φέρνει πίσω στο καθημερινό στυλιστικό της ρεπερτόριο. Τα παπούτσια babydoll είναι ουσιαστικά Mary Janes, και η Parker προτιμά τα δικά της με εξαιρετικά λαμπερή υφή ενώ η τάση ήταν παντού την περσινή σεζόν και έκτοτε δεν έχει χάσει τη δημοτικότητά της. Και αν μη τι άλλο, η Parker συνεχίζει να τα προτιμάει, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε όλες να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.

Το καλύτερο πράγμα σε αυτά είναι ότι είναι πραγματικά άνετα και αποτελούν μια πιο μοντέρνα εναλλακτική λύση στα sneakers που φορούν όλοι οι άλλοι αυτήν τη στιγμή. Επιπλέον ταιριάζουν με τα πάντα, ακόμα και με φόρμα όπως έχει αποδείξει η SJP σε παλιότερες εμφανίσεις της.

@splashnews.com
Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below