Μετά την ανδρική επίδειξη τον περασμένο μήνα, η Prada είναι πάλι εδώ για τη νέα γυναικεία συλλογή της. Η συν-δημιουργημένη συλλογή της Miuccia Prada και του Raf Simons διαθέτει ένα συνδυασμό από ψυχεδελικά μοτίβα, faux γούνα και αστραφτερές πούλιες, που ακονίζουν την ενδυματολογική αισθητήρια εμπειρία. Ακόμα και μέσω της ψηφιακής παρουσίασης, τα ρούχα, και η αντιπαράθεση στις υφές προκαλούν μια επιθυμία να τα αγγίξεις.

Όταν μια αίσθηση ομαλότητας επανέλθει λοιπόν στον κόσμο, το δυναμικό ντουέτο προβλέπει ότι θα φοράμε φουτουριστικές platform boots σε μυριαδες διαφορετικές υφές, μοτίβα και χρωματισμούς, καθώς και στενά ισοθερμικά, cocoon τζάκετ, πλεκτά και φούστες με λαμπερές παγιέτες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Όπως και στα τελευταία ψηφιακά σόου της Prada, την παρουσίαση ακολούθησε μια συζήτηση με επικεφαλής τους δύο καλλιτεχνικούς διευθυντές. Αυτή τη φορά, μαζί με την Prada και τον Simons στη συζητηση προσχώρησαν ο αρχιτέκτονας (και σκηνογράφος του σόου) Rem Kool Haas, ο φημισμένος σκηνοθέτης Lee Daniels, η ηθοποιός Hunter Schafer, ο σχεδιαστής Marc Jacobs και πολλοί άλλοι, σε μια συνομιλία με συντονισμό από τον Derek Blasberg.

Παρακάτω μερικά από τα ωραιότερα looks της  συλλογής:

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below