Οι περισσότερες από εμάς το τελευταίο χρονικό διάστημα γλυκοκοιτάζουμε τα ψηλόμεσα μαγιό που αφενός μεν φαίνεται πως κολακεύουν περισσότερο τη σιλουέτα μας αφετέρου είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί εκεί έξω.

Από την άλλη, υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και που, αν προσέξεις βασικές λεπτομέρειες όπως το σωστό μέγεθος για να στρώνουν σωστά στο σώμα, ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το triangle bikini, το γνωστό τριγωνάκι λοιπόν, μας θύμισε μόλις η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της οικογενειακώς, «οργώνοντας» το Ιόνιο Πέλαγος. Στην προκειμένη, η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε τιρκουάζ αποχρώσεις, με λευκές λεπτομέρειες που ταιριάζει απόλυτα με τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας στην οποία φωτογραφήθηκε.


Παραδόξως πάντως, το εν λόγω μαγιό ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε κορμί, αρκεί να δεθεί με το σωστό τρόπο (όχι πολύ σφιχτά) στο επίμαχο σημείο των love handles μας. Όσο για τη Μαριέττα Χρουσαλά, με αυτές τις εντυπωσιακές αναλογίες, όποιο τύπο μαγιό και να επιλέξει δείχνει υπέροχη για τους ευνόητους λόγους…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below