Το συγκρότημα Chloe x Halle πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Fendi. Η σειρά #MeAndMyPeekaboo, που περιλαμβάνει την εμβληματική τσάντα του οίκου, έχει στραφεί γύρω από τους οικογενειακούς δεσμούς εδώ και χρόνια, οπότε ήταν κάτι παραπάνω από φυσική η συνεργασία των αδελφών Chloe και Halle Bailey με τον οίκο.

“Είμαστε περισσότερο από ευτυχείς που είμαστε μέρος αυτού του έργου. Πάντα ήμασταν οπαδοί της Fendi και τώρα το να συνεργαζόμαστε σαν αδελφές δίπλα-δίπλα είναι πραγματική ευλογία”, δήλωσαν οι Chloe και Halle.

Για μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες, τα κορίτσια συνεργάστηκαν με τη στιλίστριά τους, Zerina Akers (που επιμελείται και την ντουλάπα της Beyoncé), τον καλλιτεχνικό διευθυντή Andrew Makadsi, τον εικονολήπτη Derek Milton και τον φωτογράφο Julian Dakdouk, αποτυπώνοντάς της με φυσικότητα να τρώνε πρωινό, να ετοιμάζονται για μια έξοδο, να κάνουν μπάνιο πάντα με τις νέες τσάντες Fendi Peekaboo, οι οποίες αποτελούν μέρος της συλλογής Φθινοπώρο/Χειμώνα 2020-2021 που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Αύγουστο.

Παρακολούθησε την καμπάνια και αφέσου στη μελωδία του “Busy Boy” των Chloe x Halle από το άλμπουμ τους, Ungodly Hour.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below