Η θύελλα Dennis συνόδευσε ολόκληρο το πρόγραμμα των παρουσιάσεων αυτού του Σαββατοκύριακου στο Λονδίνο και με τέτοιο αέρα και βροχή, θα υπέθετε κανείς ότι οι επιλογές στα πανωφόρια θα ήταν περιορισμένες για τις street-stylers. Τελικά όμως όχι τόσο. Στην πραγματικότητα, το cult παλτό της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου δεν ήταν κάτι τόσο αναμενόμενο όσο ένα αδιάβροχο με κουκούλα ή μια καμπαρντίνα. Ήταν ένα τονισμένο στη μέση με ζώνη παλτό με λεπτομέρειες από γούνα στο κολάρο και τις μανσέτες.

Το παλτό της Saks Potts, ονομάζεται Foxy, και κυκλοφορεί στο Instagram εδώ και αρκετές σεζόν, αλλά μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε με shearling λεπτομέρειες αντί για γούνα. Οι street- stylers έσπευσαν γρήγορα το αποκτήσουν σε γλυκές παστέλ αποχρώσεις.

Πολλά προσιτά καταστήματα προσφέρουν όμως και τις δικές τους κομψές εκδοχές όπως τη ροδακινί του Topshop και τη γαλάζια του H & M.

Ένα άλλο brand που είδαμε αρκετά στο Λονδίνο είναι το faux-fur label Shrimps του οποίου το καρό, γαλάζιο παλτό με το όνομα “River” φορέθηκε από την Eva Chen και όχι μόνο.