Στις 10 Δεκεμβρίου, σε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, παρουσιάστηκε η πολυτελής συλλογή υποδημάτων Christmas Capsule 2019 Collection της Ιταλίδας σχεδιάστριας Ingrid Incisa di Camerana. Ο υπέροχος, κομψός χώρος της boutique Luisa world στην Κηφισιά στολίστηκε γιορτινά με ειδικά σχεδιασμένα installation για την περίσταση. Έλατα, πεύκα, φύλλα μανόλιας, ρόδια, κάστανα και καρποί του χειμώνα ήταν μερικά από τα στοιχεία του λαμπερού tableau vivant που αποθεώθηκε με τις εντυπωσιακές δημιουργίες.
Η Ingrid, αντλώντας έμπνευση από το παρελθόν, σχεδίασε μία ξεχωριστή σειρά παπουτσιών, η οποία δένει αρμονικά το θηλυκό με το αρσενικό, τον αισθησιασμό με τη δυναμικότητα, την πολυτέλεια με την εκλεπτυσμένη αισθητική.
Ingrid Incisa di Camerana
Η Christmas Capsule 2019 Collection, εμπνευσμένη από δύο διάσημα, διαχρονικά μιούζικαλ του Broadway, μας σαγηνεύει με τις γοητευτικές αντιθέσεις της. Από το “Victor Victoria” ως το “Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές”, η συλλογή μας ταξιδεύει στις Années folles του μεταπολεμικού Παρισιού μέσα από τα πολυτελή και νοσταλγικά της σχέδια.
Θηλυκές φόρμες, βαθιά πλούσια χρώματα και υψηλής ποιότητας δέρματα και υλικά είναι μερικά από τα αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά της collection, η οποία κατασκευάστηκε εξολοκλήρου στο Vigevano, την αφρόκρεμα της παγκόσμιας υποδηματοποιίας.
Το πρώτο black tie παπούτσι με τακούνι block heel είναι από τις καινοτομίες της συλλογής. Οι πολύτιμες πέτρες, εμπνευσμένες από το περίφημο τραγούδι της Merilyn Monroe, απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι τα διαμάντια και τα παπούτσια είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας!
ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ , Ingrid Incisa di Camerana , ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below