Χθες ήταν η δεύτερη επέτειος του γάμου του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, κι ενώ φημολογείται ότι οι δυο τους γιόρτασαν ήσυχα στο Λος Άντζελες, εμείς αποφασίσαμε να θυμηθούμε το εκπληκτικό νυφικό της Meghan Markle. Το φόρεμά της, το οποίο ήταν αναμφισβήτητα λιτό, διέθετε έξι ραφές και ένα ανοιχτό bateau ντεκολτέ. Είχε επίσης μια εσωτερική φούστα από μεταξωτή οργάντζα και μανίκια μήκους τριών τετάρτων, για μια φρέσκια πινελιά. Το πεντάμετρο πέπλο του περιελάμβανε τα 53 εθνικά λουλούδια των χωρών της Κοινοπολιτείας, σε μία σύνθεση ενώ οι άνθρωποι που εργάστηκαν επάνω σε αυτό συμπλήρωσαν εκατοντάδες ώρες ραπτικής και έπλεναν τα χέρια τους κάθε 30 λεπτά για να διατηρήσουν το τούλι αψεγάδιαστο.

AFP/VISUALHELLAS.GR

Όπως όλες οι βασιλικές νύφες όμως έτσι και η Meghan έπρεπε να λάβει έγκριση από τη Βασίλισσα για το νυφικό της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αυτού Μεγαλειότητα ενέκρινε το μινιμαλιστικό Givenchy σχέδιο, υπήρχε όμως μια μικρή λεπτομέρεια σε αυτό, με την οποία δεν συμφωνούσε.

Σύμφωνα με τη Mail on Sunday, η Βασίλισσα δεν συμφωνούσε  η Meghan να φορέσει λευκό, αφού είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές, «Η Βασίλισσα λέγεται ότι εξέφρασε έκπληξη με το γεγονός ότι η Μeghan, η οποία ήταν διαζευγμένη, θα φορούσε ένα τόσο λευκό φόρεμα για το γάμο της.

Αυτό βέβαια παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ, είναι μια πολύ παλιομοδίτικη ιδέα αφού σύμφωνα με αυτήν οι νύφες πρέπει να φορούν λευκά ως σύμβολο καθαρότητας και του ότι η σχέση δεν έχει ολοκληρωθεί.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below