Εντάξει, αναγκαστήκαμε να φορέσουμε μάσκες. Δεν χρειάζεται να είναι συνηθισμένες. Οι B612, εκλεκτό εγχώριο brand κατασκευής κοσμημάτων και αξεσουάρ, πιστές στο πνεύμα μιας old school rock ‘n roll εξτραβαγκάντζας, αντιμετωπίζουν και τον κορωνοϊό μέσα από ένα πολύχρωμο πρίσμα χαράς, που αντλεί έμπνευση από τη συμφιλίωση της μεξικάνικης κουλτούρας με το θάνατο.

Κι έτσι οι μάσκες τους ντύνοται με αγαπημένα paterns και χρώματα από το Μεξικό και έχουν σημαία τους τη Φρίντα Κάλο, μία γυναίκα που ήρθε αντιμέτωπη με κάθε είδους δυσκολία στη ζωή της και την ξεπέρασε: “Νομίζω πως σιγά σιγά θα καταφέρω να λύσω τα προβλήματά μου και θα επιβιώσω…”, έλεγε η ανίκητη Φρίντα που φιγουράρει τώρα στις μάσκες των B612. Viva Frida!
Θα τις βρείτε εδώ https://www.facebook.com/B612theplace/

 

Οι B612 με δικά τους λόγια: “Οι άνθρωποι ντύθηκαν πρώτα με τατού και κοσμήματα, τα ρούχα ήρθαν μετά. Για εμάς, τα μοναδικά κοσμήματα είναι αρχετυπικά χρηστικά αντικείμενα που επικοινωνούν έννοιες μέσα από σύμβολα. Δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην επιλογή υλικών. Δημιουργούμε συνδυασμούς από λέξεις εικόνες και χρώματα που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. (Κοσμήματα και αξεσουάρ που) Γεννούν συναισθήματα και γίνονται ένα με αυτόν που τα φοράει.