Θα μπορούσε να θεωρηθεί αναφορά στον πρόσφατα χρισμένο καλλιτεχνικό διευθυντή της ανδρικής γραμμής του Louis Vuitton, Βέρτζιλ Αμπλοχ (αν και δεν είναι δημιουργία του), ή φόρος τιμής στο εξτραβαγκάνζα στυλ των 80s. Ωστόσο, η πραγματική έμπνευση της συλλογής μάς μεταφέρει πιο πίσω στο χρόνο: σύμφωνα με τον οίκο, η επιρροή πίσω από τις χρωματιστές τσάντες είναι ένα αρχειακό βαλιτσάκι ταξιδίου με κυματιστές λωρίδες που κοσμούσαν το κλασικό μοτίβο με μονόγραμμα.

Σε δήλωση του οίκου, οι New Wave τσάντες Louis Vuitton αναφέρονται στο είδος του ομώνυμου μουσικού κινήματος που γεννήθηκε τη δεκαετία του ’80, «η επιτομή ενός αποδιοργανωμένου attitude, εξέχουσες all-around cool τάσεις της μόδας».

Σε αυτή τη συλλογή η Louis Vuitton μεταποίησε εύκαμπτα χρωματιστά δέρματα σε καπιτονέ κυματιστά μοτίβα σε πρακτικές τσάντες ώμου ή Totes με αλυσίδα και μεταλλική LV αγκράφα. Παρατηρήστε το πολύχρωμο «Vuitton» λογότυπο γραμμένο εμφανώς στις τσάντες που σχεδιάζει ο Γιαπωνέζος σχεδιαστής Τακάσι Μουρακάμι και θυμίζει ουράνιο τόξο. Σε άλλα νέα της Louis Vuitton, είδατε τα καινούρια Archlight Sneakers στο show της Cruise 2019 collection;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below