1) Δυναμική Μονοχρωμία: H ένταση στο χρώμα που επιλέγουμε να φορέσουμε είναι ανάλογη της στυλιστικής μας τόλμης. Σε μια έντονη μονοχρωματική εμφάνιση θυμηθείτε πως τα αξεσουάρ πρέπει να είναι σε ήρεμους  τόνους.

2) Νetworking: Ανδρόγυνα κοστούμια ιδανικά για statement dressing στο χώρο εργασίας. Η συντηρητική αισθητική τους αποδομείται ελαφρώς και φρεσκάρεται με πιο φωτεινά χρώματα.

3) Χρυσή Ακτή: Eνα κύμα μπρονζέ χρυσού κατέκλυσε τις μητροπόλεις της μόδας φέρνοντας στην επιφάνεια μια σειρά από αστραφτερά λαμέ φορέματα – ιδανικά ακόμη και για το καλοκαίρι.

4) Nαυτική Bάση: Θαλάσσια αύρα φύσηξε στις πασαρέλες των μητροπόλεων της μόδας. Από μαρινιέρες και oversized σακάκια μέχρι μοτίβα με σύμβολα της ναυτιλίας, οι σχεδιαστές έπαιξαν και πάλι με τους δικούς τους κώδικες του navy.

5) Bοτανικός Κήπος: Το 2020 το οικολογικό μας πνεύμα γιορτάζεται με μοτίβα από τα καταπράσινα δάση του Αμαζονίου και μια ευφάνταστη τροπική χρωματική παλέτα, όπως αυτή που ξεχωρίσαμε στον οίκο Louis Vuitton.

6) Tσάι στη Σαχάρα: Όταν η μόδα αφουγκράζεται τον ήχο του ανέμου και τα γήινα χρώματα της ερήμου, το αποτέλεσμα είναι αέρινα ρούχα με ethnic αντανακλάσεις που πέφτουν χαλαρά και καλύπτουν όλο το σώμα.