Η τάση στα καθημερινά στολίδια είναι να τα φοράμε όλα διπλά: Βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια δεν πρόκειται να ξαναφορεθούν ποτέ μόνα τους αυτή τη σεζόν. Να πώς θα το κάνετε σωστά:

Σκουλαρίκια

Την πιο μίνιμαλ εκδοχή αυτής της τάσης επέλεξε η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Gaia Repossi, φορώντας δύο κρίκους, με τον δεύτερο σε περίοπτη θέση, ψηλότερα από τον πρώτο. Για όσες όμως δεν είναι τόσο τολμηρές ώστε να κάνουν τη συγκεκριμένη τρύπα στο αυτί τους, προτείνουμε δύο κρίκους σε διαφορετικά μεγέθη στις δύο κλασικές τρύπες, που οι περισσότερες έχουμε κάνει ενώ ήμασταν ακόμα στο λύκειο, στους λοβούς των αυτιών.

 

Βραχιόλια

Ένα και μοναδικό διακριτικό βραχιόλι στον έναν καρπό; Ακούγεται, μοναχικό, αν όχι βαρετό, και φέτος ανεπίτρεπτα σκέτο. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η θρυλική Κοκό Σανέλ και η editor Νταϊάνα Βρίλαντ και επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας δύο μεγάλα και εντυπωσιακά βραχιόλια, ένα για τον κάθε καρπό.

Βραχιόλια για το πόδι

Το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ των εφηβικών μας χρόνων έρχεται να μας στοιχειώσει στην πιο ανανεωμένη και fashion forward εκδοχή του. Τα βραχιόλια για το πόδι είναι και πάλι στη μόδα και απαιτούν να φοριούνται σε ζεύγη. Πολλοί σχεδιαστές παπουτσιών έχουν παρουσιάσει στις κολεξιόν τους ψηλοτάκουνες γόβες και πέδιλα συνδυασμένα με λαμπερές αλυσίδες για τον αστράγαλο, ενώ πολλοί bloggers, όπως η Manrepeller, έχουν φωτογραφηθεί φορώντας τη συγκεκριμένη τάση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below