Κάθε πρωί, όταν σηκωθώ και σκέφτομαι τι θέλω να φορέσω, οι σαλοπέτες – ή τα overalls, όπως τα αποκαλούν οι Αμερικανοί – είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται συνήθως στο μυαλό. Είναι σαν ένα layer άνεσης για μένα από την άποψη του στυλ. Ξέρω ότι ταιριάζουν στο σχήμα του σώματός μου. Ξέρω ότι είναι μια καλή αντανάκλαση της tomboy προσωπικότητάς μου. Και πιστεύω επίσης ότι δείχνουν απλά cool, ειδικά αυτές τις μέρες που όλοι οι άλλοι φορούν φόρμες ή κολάν με bustiers.

Splash News

Η αγάπη μου γι ‘αυτές ξεκινάει από την ηλικία των 10 χρονών και είχα την ωραιότερη floral σαλοπέτα. Στα 20 μου τις φορούσα ακόμα και σε ραντεβού, γιατί κάθε φορά που θα προσπαθούσα να φορέσω κάτι σέξι, απλώς θα φρίκαρα και θα ξαναφορούσα τη σαλοπέτα μου. Η ιδέα του να είμαι άνετη και να μην χρειάζεται να αποδείξω κάτι μου ήταν πάντα ελκυστική, έτσι τις φορούσα και όταν έκανα modelling ή παρουσίαζα εκπομπή στην τηλεόραση.

H αγαπημένη σαλοπέτα της Chung από το δικό της brand.

Όταν ξεκίνησα τo δικό μου label μόδας στα 30 μου, το είδα σαν μια ευκαιρία να σχεδιάσω τη απόλυτη σαλοπέτα για εμένα. Πάντα προτιμούσα τα μπλε vintage κομμάτια από μάρκες όπως η Lee που είναι σε πιο baggy στυλ, αλλά για τη δική μου σειρά ήθελα να εφαρμόζουν περισσότερο στο σώμα, να αγκαλιάζουν τους μηρούς και στη συνέχεια να χαλαρώνουν σε ένα flare. Με αυτόν τον τρόπο τονίζεις τη μέση και τα οπίσθια και είναι κάπως διακριτικά σέξι. Είναι λιγότερο σέξι βέβαια όταν για να πας στο μπάνιο πρέπει να γδυθείς τελείως, αλλά και πάλι αξίζει τον κόπο.

Λατρεύω να τις φοράω όταν ταξιδεύω, γιατί μπορώ να βάλω στη βαλίτσα μου μόνο μία σαλοπέτα και πολλά διαφορετικά τοπ και να κάνω μια νέα εμφάνιση κάθε μέρα. Αν τη φορέσεις με ένα εκρού πουκάμισο με φαρδιά μανίκια, ξαφνικά είσαι French- girl. Αν τη φορέσεις με ένα T-shirt είσαι ένα ’90s kid. Και με ένα στενό κορμάκι, είσαι πολύ σέξι. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ μια εποχή που δεν θα τις φοράω. Θα επιστρέψω στις baggy εφαρμογές όταν φτάσω στα 70.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below