Yπάρχουν διάφορες συναρπαστικές εξελίξεις σε σχέση με τη μόδα οι οποίες έχουν πέσει στην αντίληψή μας φέτος -από την Cruise Collection του οίκου Gucci μέχρι ορισμένες πραγματικά εξαιρετικές καμπάνιες μόδας. Αυτό όμως δεν το είδαμε να έρχεται: η Hainan Airlines έκανε το ντεμπούτο των νέων στολών του πληρώματός της στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι.

 Σχεδιασμένη από τον couturist Laurence Xu, ιθύνων νου πίσω από μερικές από τις πιο εκπληκτικές εμφανίσεις της ηθοποιού Fan BingBing  η συλλογή συνδυάζει παραδοσιακά κινέζικα με δυτικά στοιχεία σε μια γαλήνια παλέτα χρωμάτων.
Φορέματα βασισμένα στο cheongsam -το παραδοσιακό κινεζικό ένδυμα όπου οι γυναίκες φορούσαν σε ειδικές περιπτώσεις συνδυάζονται με γκρίζα σακάκια που αγκαλιάζουν το σώμα, κάπες και μπερέδες, ενώ τα μοτίβα που ντύνουν τα φορέματα έχουν σχεδιαστεί με μια παλιά κινεζική τεχνική ζωγραφικής και έχουν σαν θέμα φυσικά στοιχεία, όπως είναι ο ουρανός και η θάλασσα που αρμόζουν απόλυτα σε μια αεροπορική εταιρεία.
Τα ρούχα των αγοριών είναι εξίσου κομψά και περιλαμβάνουν κοστούμια με κινέζικους γιακάδες και σταυρωτές καμπαρντίνες στην ίδια γκρι απόχρωση.

Η συλλογή έκανε το ντεμπούτο της στο Intercontinental Paris Le Grand κατά τη διάρκεια του Paris Couture Fashion Week 2017/2018, ανάμεσα σε κολοσσούς της μόδας όπως είναι ο Valentino και η Chanel.

 Tο brand επιδιώκει να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία του και το ποσοστό της διεθνούς προσοχής που αποσπά με τις νέες στολές του για την Hainan Airlines (η οποία τυχαίνει να είναι από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα), σίγουρα βοηθάει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below