Όταν η Prada κυκλοφόρησε τη νέα της τσάντα με το όνομα Supernova στην πασαρέλα της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2022 νωρίτερα φέτος, πολλοί γνώστες της μόδας ενστικτωδώς ήξεραν ότι θα γινόταν ένα κλασικό στυλ. Το αξεσουάρ διέθετε διαχρονικό καμπυλωτό σχήμα, εκλεπτυσμένο χερούλι γυαλιστερό δερμάτινο φινίρισμα και ήταν η πεμπτουσία της Prada.

Κι ενώ ένας συντάκτης μπορεί να δει μια τσάντα με επώνυμη υπογραφή στην πασαρέλα και να προβλέψει τηνμελλοντική επιτυχία της, η πραγματική δημοτικότητα ενός αντικειμένου μπορεί πραγματικά να αποδειχθεί μόνο όταν το προϊόν βγει στα ράφια. Η Prada Supernova έκανε το ντεμπούτο της τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι σχετικά καινούρια, η τσάντα βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα αρκετών αγαπημένων κοριτσιών της μόδας συμπεριλαμβανομένης της Rosie Huntington-Whiteley.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας έχει μια τάση να αποκτά πρώτη τα πιο δημοφιλή αντικείμενα και η περίπτωση της Prada Supernova δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Rosie εθεάθη με την τσάντα στο Λονδίνο πρόσφατα, ενώ γιόρταζε το λανσάρισμα του νέου της pop-up καταστήματος, καθώς και στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Φυσικά, ενώ η έγκριση της έχει μεγάλο βάρος, δεν είναι η μόνη που έχει εντοπιστεί να κρατά την τσάντα. Η Jeanette Madsen, καλλιτεχνική διευθύντρια και συνιδρύτρια της Rotate Birger Christensen, έχει επίσης εμφανιστεί με την τσάντα, ενώ άλλες influencers, όπως η Vanessa Hong και η Emmanuelle Koffi, είναι επίσης υπερήφανες κάτοχοι του κομψού αξεσουάρ.

Αυτή η τσάντα θα είναι το επόμενο”big thing” της μόδας; Όλα τα σημάδια δείχνουν πως ναι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Hong (@vanessahong)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below