Mετά από φήμες και εικασίες πολλών μηνών, η Victoria’s Secret επιβεβαίωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει την ετήσια επίδειξή της φέτος. Ο Stuart B. Burgdoerfer, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της μητρικής εταιρείας της Victoria’s Secret, L Brands, έκανε τη σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με το WWD.

“Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να εξελιχθεί το μάρκετινγκ της Victoria’s Secret και θα υπάρξουν περισσότερα που θα συνεχίσουν να αξιολογούνται”, ανέφερε.

“[Η επίδειξη] ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της οικοδόμησης αυτής της επιχείρησης, μια σημαντική πτυχή του brand και ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα μάρκετινγκ”, πρόσθεσε. “Aυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με το πώς μπορούμε να προωθήσουμε πλέον το label και να το επικοινωνήσουμε καλύτερα στους πελάτες μας”.

Η κίνηση έρχεται μήνες μετά την εμφάνιση των πρώτων αλλαγών, όπως τη συνεργασία με τη Bluebella και το plus-size μοντέλο Ali Tate Cutler στην εκστρατεία, αλλά και την πρόσληψη του πρώτου ανοιχτά transgender μοντέλου Valentina Sampaio για την αθλητική σειρά, VS Pink.

Αρχικά ακούστηκε το Μάιο ότι η Victoria’s Secret θα μπορούσε ίσως να ακυρώσει τη φημισμένη πασαρέλα του. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Leslie Wexner έστειλε ένα εσωτερικό σημείωμα λέγοντας ότι ήθελε να «ξανασκεφτεί» την ιδέα της επίδειξης. Από τότε, πολλά μοντέλα της Victoria’s Secret έχουν δηλώσει δημοσίως ότι η θεαματική πασαρέλα ακυρώθηκε, αλλά η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε ποτέ την είδηση μέχρι τώρα.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below