Υπάρχει κάποιο όνομα στον κόσμο της μόδας που μας εμπνέει περισσότερο στυλιστικά από την Dakota Johnson και την Blake Lively; Η απάντηση είναι απλή: ΟΧΙ. Γι’ αυτό, αν και οι δύο φορούν πρακτικά το ίδιο look, είναι χρέος μας να το επισημάνουμε για να μπορέσουμε αργότερα να το αναπαράγουμε.

Το εν λόγω σύνολο είναι ένα από αυτά που αποτελούνται από βασικά κομμάτια και μας βοηθούν να ντυθούμε καλά τον χειμώνα, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είμαστε. Είδαμε πρώτα την Blake Lively στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, ακριβώς πριν από δύο χρόνια. Η δική της εκδοχή περιλάμβανε μαύρο πουλόβερ με ζιβάγκο, ανοιχτόχρωμο τζιν και άνετα μποτάκια με κορδόνια και τακούνι. Στη μέση; Η ζώνη με το διπλό ‘G’ του οίκου Gucci που κάθε fashionista έχει στην ντουλάπα της.

 SplashNews.com

Η Dakota Johnson εντοπίστηκε με αυτή την εμφάνιση αυτό το Σαββατοκύριακο στο Φεστιβάλ Σάντανς 2023. Αφού έκανε την πρώτη της εμφάνιση φορώντας ένα total denim look της Magda Butrym, η ηθοποιός έκανε και δεύτερη εμφάνιση με μαύρο πουλόβερ, φαρδύ τζιν, ψηλές μαύρες μπότες και σακάκι σε στυλ biker. Ναι, φορούσε επίσης την ίδια ζώνη με την Blake Lively.

Getty Images

Σύμπτωση ή τάση; Το πιθανότερο είναι να είναι το πρώτο. Αυτό όμως που είναι ξεκάθαρο είναι ότι αυτός ο συνδυασμός βασικών κομματιών είναι αλάνθαστος και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below