Για τη συλλογή RTW Φθινόπωρο-Χειμώνας 22-23 η Virginie Viard, η οποία ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση της Chanel το 2019 έπειτα από το θάνατο του αείμνηστου Karl Lagerfeld, ανέθεσε στο φωτογραφικό δίδυμο Inez & Vinoodh τη δημιουργία βίντεο-teaser, ως πρόσκληση στο σόου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3.00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Courtesy of Chanel

Μέσα από τους χαλαρωτικούς ήχους του Alphex Twin και τις καθηλωτικές εικόνες των φωτογράφων Inez & Vinoodh ταξιδεύουμε στις όχθες του ποταμού Tweed στη Σκωτία και στο όραμα της ιδρύτριας του πολυτελούς οίκου. Mεταφερόμαστε νοερά στο μυστήριο κόσμο της Coco Chanel και στο μέρος όπου ανακάλυψε το tweed, μέσα από τους περιπάτους της στο πλευρό του Δούκα του Westminster, σε ένα καρέ πανοραμικών εικόνων του ποταμού και των τοπίων της σκωτσέζικης εξοχής, οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη αντλώντας έμπνευση από την αισθητική των ψυχεδελικών ταινιών των ’60s.

Courtesy of Chanel

Τα βίντεο-teaser μαζί με τις φωτογραφίες αποτελούν την ολοκληρωμένη πρόσκληση για το σόου, το οποίο θα λάβει χώρα σήμερα στο Παρίσι, Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 2.00 μ.μ. (ώρα Παρισιού), στο chanel.com.

Ακολουθεί το βίντεο-teaser του οίκου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below