Η Brigitte Macron ταξίδεψε πρόσφατα στην Ισπανία με τον σύζυγό της, το Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron, για τη διήμερη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη. Για ένα ανεπίσημο δείπνο με παγκόσμιους ηγέτες στις 29 Ιουνίου, η 69χρονη Γαλλίδα Πρώτη Κυρία επέλεξε το business στυλ, επιλέγοντας μια κλασική γαλλική σιλουέτα για την περίσταση.

Getty Images

Για την εκδήλωση, η Brigitte φόρεσε ένα γαλάζιο φόρεμα με φιόγκο στο λαιμό και μήκος κάτω από το γόνατο. Το κρεπ φόρεμα είχε μια κομψή σιλουέτα και ελαφρώς ογκώδη μανίκια, τα οποία είχαν μανσέτες στους καρπούς. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Γαλλίδα Πρώτη Κυρία φόρεσε απλές γόβες στιλέτο σε σοκολατί απόχρωση και δαχτυλίδια με μπλε πέτρες.

Getty Images

Η Brigitte φημίζεται για την μινιμαλιστική γκαρνταρόμπα της, η οποία ενσαρκώνει τη γαλλική-κομψή αισθητική. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας προτιμά συχνά κομμάτια επώνυμων οίκων όπως Louis Vuitton, Alaïa, Alexandre Vauthier και Dior. Για περιστάσεις υψηλού προφίλ, επιλέγει συχνά με μίνιμαλ φορέματα, όπως και για αυτή την πρόσφατή της εμφάνιση, ενώ όταν είναι εκτός υπηρεσίας, προτιμά τα στενά τζιν και τα tailored παντελόνια σε συνδυασμό με κομμάτια σε ουδέτερους τόνους. Ανεξάρτητα από την περίσταση, ωστόσο, η Macron φοράει σχεδόν πάντα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below