Kαθώς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε καθεστώς lockdown μετά από πολλούς μήνες, η ανάγκη να χαρούμε με μικρές πολυτέλειες για να μας κρατήσουν σε εγρήγορση δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Γι ‘αυτό, αντί να βλέπουμε τα ψώνια ως κάτι επιπόλαιο και περιττό αυτήν τη στιγμή, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και την αίσθηση κανονικότητας που χρειαζόμαστε σε μια τόσο αβέβαιη στιγμή.

Έτσι, ο Vassilis Zoulias εμπνεύστηκε και δημιούργησε μια συλλογή από πολυτελή loungewear με σκοπό να αναβαθμίσει την εμφάνισή μας, ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας.  Εάν λοιπόν είσαι οπαδός των κομψών κομματιών και των υπέροχων μοτίβων του, σίγουρα δεν θα απογοητευτείς.

Παίζοντας με τα αγαπημένα του prints σε πουά εμπριμέ και καρώ vichy, τα συνδυάζει με τόλμη μεταξύ τους δημιουργώντας για μια ακόμη φορά μια συλλογή, από 100% μετάξι, που τη χαρακτηρίζει η διαχρονική κομψότητα και η θηλυκότητα.

Για τον Έλληνα σχεδιαστή, η γυναίκα Zoulias μπορεί να φοράει τις πυτζάμες της μέσα στο σπίτι
αλλά και έξω απ’ αυτό, αφού κάποια από τα κομμάτια της συλλογής συνδυάζονται μοναδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι με jeans, πουκάμισα και Τ-shirts.

Extra tip: Μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου σχέδιο και σε μονoχρωμίες διαλέγοντας ανάμεσα στο λευκό, το μαύρο και το dusty pink.

Για περισσότερες πληροφορίες: vassiliszoulias.com & στο τηλέφωνο: +210 7225613 και για ηλεκτρονικές παραγγελίες επισκέψου το e-shop: vassiliszoulias.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below