Όταν οι επισκέπτες έλαβαν την πρόσκλησή τους για το σόου φθινόπωρο/χειμώνας 2018, του Calvin Klein- τσάντες δηλαδή γεμάτες ποπ κορν με  τις λέξεις “more, more, more” γραμμένες στο πλάι – κανείς δεν περίμενε να δει τρία επιπλέον φορτηγά με ποπ κορν στην επίδειξη.
Στο χθεσινό show  κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, ολόκληρος ο χώρος ήταν γεμάτος με πραγματικό ποπ κορν. Οι προσκεκλημένοι έπρεπε να πατήσουν επάνω τους για να φτάσουν στο κάθισμά τους – ακόμη και διασημότητες όπως η Nicole Kidman, η Cindy Crawford, η Lupita Nyong’o, η Christina Ricci, η Margot Robbie, η Laura Dern και η Millie Bobby Brown.
Laura Dern
Nicole Kidman
Lupita Nyong’o
Όταν ξεκίνησε η επίδειξη, τα μοντέλα περπατούσαν επάνω στο ποπ κορν, σαν να ήταν χιόνι ενώ κάποια άλλα τα κρατούσαν και στο χέρι τους σαν αξεσουάρ.

Με τον τίτλο LANDSCAPES, η συλλογή παρουσιάστηκε σε ένα επικό και μη ρεαλιστικό σκηνικό που παρέπεμπε σε κινηματογραφικό πλατό. Το όλο σκηνικό άντλησε έμπνευση από την πρόσφατη ιστορία της μάρκας, αλλά επαναπροσδιορισμένης: κομμάτια από τα installation του Sterling Ruby για την CALVIN KLEIN συνδυάστηκαν με μέρη του αχυρώνα του 19ου αιώνα που εμφανίστηκε στην καμπάνια για την άνοιξη 2018: οι τοίχοι του αχυρώνα ήταν καλυμμένοι με εικόνες από έργα του Andy Warhol που χρησιμοποιήθηκαν στη συλλογή, και όλα συμπληρώνονταν από βιομηχανικές αναφορές.

 Η συλλογή και ο χώρος ανέδειξαν την πολύ-επίπεδη συνεργασία της CALVIN KLEIN με το  Andy Warhol Foundation for the Visual Arts. Οι Looney Tunes χαρακτήρες της Warner Bros., Wile E. Coyote και Road Runner, εμφανίζονται σε επιλεγμένα υφάσματα. Μια άμεση σύνδεση με την παιδική αθωότητα και την πολύ σημαντική ιδέα της Αμερικάνικης νιότης.

Τα ρούχα της σειράς περιλάμβαναν φορέματα, cowboy μπότες, καρό, quilts και κροσσέ πλεκτά. Υπήρχαν επίσης ασημένια μεταλλικά κομμάτια, τα οποία θύμιζαν συσκευασίες ποπ κορν για το φούρνο μικροκυμάτων.
Ο Raf Simons άλλωστε, δεν είναι μόνο σινεφίλ αλλά και λάτρης του φαγητού. Την περασμένη σεζόν, η συλλογή του περιελάμβανε αναφορές σε ταινίες τρόμου όπως το The Shining ενώ η πιο πρόσφατη Raf Simons ανδρική επίδειξη του επηρεάστηκε από την ταινία του 1981, Christiane F. Plus, και το σετ συνέθεσαν κρασιά, τυριά και βελγικές βάφλες.
Το φαγητό από το show φθινόπωρο 2018 του Raf Simons δόθηκε στο City Harvest, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβεί το ίδιο και με το πατημένο ποπ κορν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below